КРИСТАЛНО ЅВОНО

Во насока на продолжување на воспоставената пракса на Берзата за доделување на годишната награда „Кристално ѕвоно” на најтранспрентно котирано акционерско друштво, а со цел уште поголема објективност  преку вклучување на пошироката инвестициска јавност, во продолжение линк до анкетата за избор на најтранспарентно котирано акционерско друштво за 2019 година.

Линк до анкетата

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux