Главниот извршен директор на Берзата панелист на вториот Скопски економски и финансиски форум #SEFF


Во рамките на вториот Скопски економски и финансиски форум, Директорот на Македонска берза АД Скопје Иван Штериев заедно со Претседателката на Комисијата за хартии од вредност М-р Нора Алити, Заменик Министерот за финансии Филип Николоски, Директорот на ФИТР Фестим Халил, Директорот на ТИРЗ Јован Деспотовски и Главниот извршен директор на Халк Банка АД Скопје Билал Сиџубаши, учествуваа на Панелот за иновации и инвестиции во услови на неизвесност.

Скопскиот економски и финансиски форум  #SEFF е иницијатива на Министерството за финансии и преставува платформа за презентација  на  јавните политики на релевантни теми.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux