ВИДЕО КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА РЕГИОНАЛНИОТ ПРОЕКТ ЗА ИНВЕСТИЦИСКИ АНАЛИЗИ

По повод официјалното започнување на новиот регионален проект за изготвување на инвестициски анализи на котирани компании во регионот на ЈИЕ, поддржан од Европската банка за обнова и развој (ЕБОР), беше одржана видео конференција. Првите четири извештаи веќе се објавени на специјално креираниот […]

ФАКТИ ЗА КОТИРАНИТЕ КОМПАНИИ

Публикацијата „Факти за котираните компании“ содржи податоци за најликвидните 20 котирани компании на Официјалниот пазар (Супер котација, Берзанска котација и Задолжителна котација), селектирани според прометот од редовно тргување во периодот 01.01.- 31.12.2019 година, како и збирен преглед за останатите котирани компании со […]

ИНТЕРВЈУ НА ГЛАВНИОТ ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА БЕРЗАТА ЗА FEAS

Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза, Иван Штериев, за Федерацијата на Евроазиски берзи (FEAS), во рамки на нивниот серијал „FEAS Talks“. Во продолжение целото интервју.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux