ИНТЕРВЈУ НА ГЛАВНИОТ ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА БЕРЗАТА ЗА FEAS

Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза, Иван Штериев, за Федерацијата на Евроазиски берзи (FEAS), во рамки на нивниот серијал „FEAS Talks“.

Во продолжение целото интервју.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux