ТРКАЛЕЗНА МАСА НА ТЕМА: ИДНАТА УЛОГА НА ПАЗАРИТЕ НА КАПИТАЛ ВО МАЛИ И ОТВОРЕНИ ЕКОНОМИИ

На 02 октомври се одржа тркалезна маса на тема „Идната улога на пазарите на капитал во мали и отворени економии„ во организација на Комисијата за хартии од вредност и Македонска берза АД Скопје. Настанот се случи во време на подготовка на законски […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux