Извршниот директор на Македонска берза Иван Штериев во подкастот на Patrick Young!

Главниот извршен директор на Македонска берза во интервјуто со Patrick L Young, во рамките на платформата Exchange Invest, се осврна на карактеристиките и предизвиците со кои се соочува нашиот пазар на капитал. Exchange Invest е платформа за размена на информации, создадена од […]

Главниот извршен директор на Берзата панелист на вториот Скопски економски и финансиски форум #SEFF

Во рамките на вториот Скопски економски и финансиски форум, Директорот на Македонска берза АД Скопје Иван Штериев заедно со Претседателката на Комисијата за хартии од вредност М-р Нора Алити, Заменик Министерот за финансии Филип Николоски, Директорот на ФИТР Фестим Халил, Директорот на […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux