Главниот извршен директор на Берзата панелист на вториот Скопски економски и финансиски форум #SEFF

Во рамките на вториот Скопски економски и финансиски форум, Директорот на Македонска берза АД Скопје Иван Штериев заедно со Претседателката на Комисијата за хартии од вредност М-р Нора Алити, Заменик Министерот за финансии Филип Николоски, Директорот на ФИТР Фестим Халил, Директорот на […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux