IPO И КОТАЦИЈА – ЖЕЛБИ, ОЧЕКУВАЊА И РЕАЛНОСТ

Кон крајот на 2022 година, Македонска берза одржа тркалезна маса со наслов „Излегување на берза – Зошто никој не го крши мразот“, во рамки на која, пред отворањето на дискусија на наведената тема со внимателно одбраните учесници на панелот, беше извршена презентација […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux