КВИЗ ЗА ПАЗАРОТ НА КАПИТАЛ

Берзата во рамките на своите заложби за перманентен развој на македонскиот пазар на хартии од вредност, а со цел овозможување на континуирана и висококвалитетна едукација на сите пазарни учесници подготви едукативен квиз.  Квизот се состои од прашања поврзани со пазарот на капитал […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux