Pitch. Match. Grow.

Конференцијата е организирана од PwC Северна Македонија, во соработка со Македонска Берза, каде ќе добиете корисни информации од прва рака и #StraightToThePoint насоки за финансирање на вашиот проект/идеја/стартап. Учесниците на конференцијата ќе добијат одгoвори на следниве прашања: – Каде да најдам финансирање за мојот […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux