Гостување на Главниот извршен директор на Македонска берза во Мarket connect на Bloomberg Adria

Главниот извршен директор на Макеодонска берза, Иван Штериев, гостуваше во Мarket connect на Bloomberg Adria и зборуваше за актуелните случувања во Европа и во регионот и нивното влијание на пазарите.
Во продолжение видеото од гостувањето

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux