ФАКТИ ЗА КОТИРАНИТЕ КОМПАНИИ 1H 2022

Публикацијата „Факти за котираните компании“ содржи податоци за најликвидните 20 котирани компании на Официјалниот пазар (Супер котација, Берзанска котација и Задолжителна котација), селектирани според прометот од редовно тргување во периодот 01.01.- 30.09.2022 година, како и збирен преглед за останатите котирани компании со кои се тргувало […]

Гостување на Главниот извршен директор на Македонска берза во Мarket connect на Bloomberg Adria

Главниот извршен директор на Макеодонска берза, Иван Штериев, гостуваше во Мarket connect на Bloomberg Adria и зборуваше за актуелните случувања во Европа и во регионот и нивното влијание на пазарите.
Во продолжение видеото од гостувањето

Извршниот директор на Македонска берза Иван Штериев во подкастот на Patrick Young!

Главниот извршен директор на Македонска берза во интервјуто со Patrick L Young, во рамките на платформата Exchange Invest, се осврна на карактеристиките и предизвиците со кои се соочува нашиот пазар на капитал. Exchange Invest е платформа за размена на информации, создадена од […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux