FUNDERBEAM – CROWDFUNDING ПЛАТФОРМА

Funderbeam е платформа за финансирање и тргување на приватни компании со висок раст. Им помага на основачите да соберат средства надвор од границите на својата земја и да обезбедат пристап и ликвидност до инвеститорите во рана фаза на развој. Иновативниот систем на […]

ЕДУКАТИВНО ВИДЕО – КАКО ДА ТРГУВАТЕ НА МАКЕДОНСКА БЕРЗА

Со цел подобро запознавање за тоа што се случува на Берзата и како таа функционира, одгратнување на загатката на “берзанскиот говор”  како и добивање поголемо знаење за инвестирање во хартии од вредност, Македонска берза продуцира серија едукативни/информативни видеа. Во продолжение погледнето го […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux