ЕДУКАТИВНО ВИДЕО – КАКО ДА ТРГУВАТЕ НА МАКЕДОНСКА БЕРЗА

Со цел подобро запознавање за тоа што се случува на Берзата и како таа функционира, одгратнување на загатката на “берзанскиот говор”  како и добивање поголемо знаење за инвестирање во хартии од вредност, Македонска берза продуцира серија едукативни/информативни видеа.

Во продолжение погледнето го едукативното видео и научете како да тргувате на македонската берза.


Едукативнo видеo
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux