ЕДУКАТИВНО ВИДЕО – МОТИВИ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ

Со цел подобро запознавање за тоа што се случува на Берзата и како таа функционира, одгратнување на загатката на “берзанскиот говор”  како и добивање поголемо знаење за инвестирање во хартии од вредност, Македонската берза продуцира серија едукативни/информативни видеа. Во продолжение погледнето го […]

20-ТА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА БЕРЗАТА

На 29-ти март во Охрид во организација на Македонската берза АД Скопје се одржа јубилејната 20-та Годишна конференција на Берзата. Овој настан на едно место ги обедини претставниците на финансискиот сектор и индустријата на хартии од вредност, котираните компании и другите друштва, […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux