ЕДУКАТИВНО ВИДЕО – МОТИВИ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ

Со цел подобро запознавање за тоа што се случува на Берзата и како таа функционира, одгратнување на загатката на “берзанскиот говор”  како и добивање поголемо знаење за инвестирање во хартии од вредност, Македонската берза продуцира серија едукативни/информативни видеа.

Во продолжение погледнето го едукативното видео и дознајте кои се најчестите мотиви за инвестирање.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux