Pitch. Match. Grow.

Конференцијата е организирана од PwC Северна Македонија, во соработка со Македонска Берза, каде ќе добиете корисни информации од прва рака и #StraightToThePoint насоки за финансирање на вашиот проект/идеја/стартап. Учесниците на конференцијата ќе добијат одгoвори на следниве прашања:

– Каде да најдам финансирање за мојот проект/идеја/стартап?
– Како да аплицирам?
– Кој има поминато низ целиот процес и кои се неговите #TipsTricks?

Доколку сакаш да дознаеш повеќе за најновите можности за финансирање кои ги нудат инвеститорите или сакаш да добиеш инспирација од стартапи кои веќе го направиле тој чекор, аплицирај на следниот линк: https://bit.ly/36Yrxbu
Рок на аплицирање: 20.02.2020

Поддржувачи на настанот: USAID BEP, Startup Macedonia, Скопје Мериот Хотел.

Ве очекуваме!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux