Гостување на Главниот извршен директор на Македонска берза во Мarket connect на Bloomberg Adria


Главниот извршен директор на Макеодонска берза, Иван Штериев, гостуваше во Мarket connect на Bloomberg Adria и зборуваше за актуелните случувања во Европа и во регионот и нивното влијание на пазарите.
Во продолжение видеото од гостувањето

https://mk.bloombergadria.com/pazari/berzi/5226/steriev-krizata-vo-italija-kje-ima-vlijanie-i-vo-ovoj-region/news/?fbclid=IwAR0Z4KUunt1zONJ9PTw60OQbkYH_9hlynI3WlR1iiGHT9nSiWqXurvtRSjY

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux