МАКЕДОНСКАТА БЕРЗА И ЗАГРЕБСКАТА БЕРЗА ПОТПИШАА ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ВО ОБЛАСТА НА ЕДУКАЦИЈАТА

Македонската берза и Загребската берза потпишаа Договор за соработка, којшто има за цел да го подобри професионалното знаење и развој на директните и индиректни учесници на македонскиот пазар на капитал преку семинари организирани во рамки на Академијата на Загребската берза. Учесници од […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux