FUNDERBEAM – CROWDFUNDING ПЛАТФОРМА

Funderbeam е платформа за финансирање и тргување на приватни компании со висок раст. Им помага на основачите да соберат средства надвор од границите на својата земја и да обезбедат пристап и ликвидност до инвеститорите во рана фаза на развој. Иновативниот систем на […]

20-ТА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА БЕРЗАТА

На 29-ти март во Охрид во организација на Македонската берза АД Скопје се одржа јубилејната 20-та Годишна конференција на Берзата. Овој настан на едно место ги обедини претставниците на финансискиот сектор и индустријата на хартии од вредност, котираните компании и другите друштва, […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux