ИНТЕРВЈУ НА ГЛАВНИОТ ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА МАКЕДОНСКА БЕРЗА ЗА ЕМИСИЈАТА ТРИЛИНГ

Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза, Иван Штериев за емисијата „Трилинг“ на 24 Вести.

Погледнете го целото интервју подолу.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux