ИНТЕРВЈУ НА ГЛАВНИОТ ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА МАКЕДОНСКА БЕРЗА ЗА МАГАЗИНОТ МЕНАЏЕР/КАПИТАЛ

По повод 25 години од првиот ден на тргување на Македонска берза, 28 март 1996 година, Главниот извршен директор на Берзата, Иван Штериев, даде интервју за новото издание на магазинот Менаџер/Капитал. „Објективно гледано, во изминатите 25 години Македонска берза стана интегрален дел […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux