Главниот извршен директор на Берзата панелист на вториот Скопски економски и финансиски форум #SEFF

Во рамките на вториот Скопски економски и финансиски форум, Директорот на Македонска берза АД Скопје Иван Штериев заедно со Претседателката на Комисијата за хартии од вредност М-р Нора Алити, Заменик Министерот за финансии Филип Николоски, Директорот на ФИТР Фестим Халил, Директорот на […]

Pitch. Match. Grow.

Конференцијата е организирана од PwC Северна Македонија, во соработка со Македонска Берза, каде ќе добиете корисни информации од прва рака и #StraightToThePoint насоки за финансирање на вашиот проект/идеја/стартап. Учесниците на конференцијата ќе добијат одгoвори на следниве прашања: – Каде да најдам финансирање за мојот […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux