ПЛАТФОРМАТА ВИРТУЕЛНА БЕРЗА ЗА ПОГОЛЕМА ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

Македонска берза АД Скопје оваа година се приклучи кон глобалната иницијатива „Да заѕвониме за финансиска писменост“ (Ring the Bell for Financial Literacy) на Светската федерација на берзи (World Federation of Exchanges – WFE) како поддршка на глобалната кампања „Светска недела на инвеститорот“ […]

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux