ТРКАЛЕЗНА МАСА НА ТЕМА: „БЕРЗИТЕ ВО 2020 ГОДИНА – ОСВРТ НА ЛОКАЛНИОТ И ГЛОБАЛНИТЕ ПАЗАРИ“

На 17 Декември 2020, преку платформата ZOOM, се одржа тркалезна маса на тема „Берзите во 2020 година – Осврт на локалниот и глобалните пазари „ во организација на Македонска берза АД Скопје. Во продолжение видео од настанот. Настанот со воведно обраќање го […]

ИНТЕРВЈУ НА ГЛАВНИОТ ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА БЕРЗАТА ЗА FEAS

Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза, Иван Штериев, за Федерацијата на Евроазиски берзи (FEAS), во рамки на нивниот серијал „FEAS Talks“. Во продолжение целото интервју.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux